tem 21/12/2020

Nieuwe geboortelijstactie

Ontvang een gepersonaliseerd rugzakje en bijpassend gepersonaliseerd toilettasje bij de aanleg van een geboortelijst.

Ben je zwanger en ben je nog op zoek naar een leuke winkel om je geboortelijst te leggen? Spring dan zeker eens binnen bij Mimi Baby Dendermonde. Naast onze persoonlijke service en tal van andere voordelen, die we ontzettend graag voor je uit de doeken doen, hebben we nu ook een heel leuk extra geschenk voor jou bedacht.

Bij aanleg van een geboortelijst krijg je immers een gepersonaliseerd rugzakje en bijpassend gepersonaliseerd toilettasje. Je kan zowel het rugzakje als het toitlettasje volledig naar jouw smaak personaliseren. Je kan kiezen uit tal van stoffen en afwerkingen. De naam van jouw klein wondertje op beide tasjes maakt het plaatje volledig af! 

Zo kan je bijvoorbeeld het setje afstemmen op de kleurtjes en het lettertype van je geboortekaartje! Bovendien is alles vervaardigd uit hoogwaardige en kwalitatieve stoffen. Want alleen maar het beste voor dat klein wondertje in je buik!

Wens je meer info of wens je een afspraak vast te leggen voor je geboortelijst, stuur dan snel een berichtje of een mailtje naar elke@mimibabydendermonde.be

* Actie geldig bij aanleg van een geboortelijst met een minimum verkochte waarde van 2.500 euro. De actie loopt tot en met 21/12/2020.

actie rugzak