foto doopsuiker

Bij Mimi Baby Dendermonde vind je álles onder één dak! Behalve een geboortelijst kan je hier dan ook terecht voor geboortekaartjes en doopsuiker. Kies je graag een kaartje uit een bestaande selectie of heb je toch liever een uniek ontwerp? Het kan bij ons allemaal. Kan je zelf goed tekenen, maar weet je niet hoe je dit kan omzetten naar een kaartje? Wij geven met heel veel plezier advies! 

Passend bij het kaartje gaan we dan samen op zoek naar geboortegeschenkjes. Liefst klassieke doopsuiker of graag een originele attentie? De mogelijkheden zijn eindeloos. :) Kom gerust eens langs in onze gezellige showroom om de mogelijkheden te bespreken. Geraak je niet in de winkel tijdens de openingsuren? Vraag dan gerust een afspraak op een moment dat beter voor jullie past!

Wij maken met heel veel liefde en plezier alles klaar voor jullie en leveren dit gratis op de materniteit (of thuis indien gewenst) als jullie kleine spruit geboren is! Uiteraard zijn wij 7 op 7 bereikbaar en kunnen we iedere dag leveren. 

Maak een afspraak