Welkom in onze gezellige babywinkel

Bij de geboorte van een kindje komt heel wat kijken! Wat heb je allemaal nodig? Wat lijkt handig, maar blijkt achteraf toch niet zo nuttig? Als jonge mama geef ik je graag advies! We maken een afspraak in onze gezellige showroom en overlopen alles stap voor stap. 

Heb je al een idee van welke stijl of merken je zou willen of heb je al specifieke vragen? Stuur het gerust al door via mail en dan kan ik alles nóg beter voorbereiden!

Er wordt aan alles gedacht

Tijdens onze afspraak overlopen we alles per thema (slapen, baden, eten, spelen, .. ). Aan de hand van een checklist kan je dan kiezen uit de winkel of catalogi om je geboortelijst samen te stellen. Met meer dan 100 merken in zeer diverse stijlen is er keuze genoeg voor ieders smaak en budget.

Wil je graag een unieke bekleding voor je wiegje of park? In het naaiatelier van Mimi Baby kan dit op maat gemaakt worden! Op basis van stofstalen, foto's en voorbeeldjes in de winkel kan je zelf je textiel samenstellen. Om het helemaal af te maken kan de naam van je kindje erop geborduurd worden! Vraag gerust naar de mogelijkheden in de winkel.

Rond 3 à 4 weken voor de uitgerekende datum kan de geboortelijst (of een deel ervan, zoals jullie wensen) gratis thuis geleverd worden. Zo hoeven jullie je hier geen zorgen meer over te maken eens je kleine wondertje geboren is en staat alles al klaar als jullie met je baby thuis aankomen! 

foto winkel

Achteraf nog iets toevoegen aan je lijst? Dat kan online!

Wil je na de afspraak in de winkel nog dingen toevoegen aan je geboortelijst? Met jullie eigen wachtwoord kunnen jullie inloggen op de website en het volledige aanbod online bekijken en makkelijk dingen toevoegen. Vind je iets niet terug op de website? Bel of mail me gerust en ik doe mijn uiterste best om alles in orde te brengen! Toevoegen van artikelen kan tot de lijst afgesloten wordt (3 maanden na de geboorte of na de babyborrel). 

Om je online geboortelijst persoonlijker te maken kunnen jullie foto's en tekstjes toevoegen die de mensen kunnen zien wanneer ze de lijst bekijken. Daarenboven kan je ook een persoonlijk bedankingstekstje doorgeven dat per mail wordt doorgestuurd naar de schenkers van cadeautjes! 

Er is geen aankoopverplichting* en bovendien zijn er steeds mooie acties.

 

* niet geldig op seizoenskledij uit de winkel, gepersonaliseerde stuks en stuks die specifiek voor de klant werden besteld bvb. kinderwagen, kamermeubelen, enz. 

foto laptop

Jullie baby'tje is geboren! Wat nu? 

Nu hoeven jullie alleen maar te genieten! Al wat je nodig hebt, staat ondertussen al thuis klaar. Heb je toch nog vragen, dan zijn wij altijd bereikbaar voor hulp of advies! 

Van zodra jullie de info (gewicht, lengte, tijdstip, evt foto's) doorgegeven hebben, komt deze op de website zodat iedereen die de geboortelijst raadpleegt dit kan zien. De geboortelijst wordt dan ook openbaar gemaakt en mensen kunnen inloggen met de naam en voornaam van je kindje om geschenkjes te kopen. Als ouder kan je de geboortelijst makkelijk opvolgen door in te loggen met je account. 

Hebben jullie ook gekozen om het geboortekaartje en doopsuiker door Mimi Baby Dendermonde te laten verzorgen? Dan wordt dit zo snel mogelijk gratis op de materniteit of thuis geleverd. 

foto Jules

Stel uw vraag